Autor: Informer.rs

21.08.2023.

14:13

Foto: printscreen

Sport

Stigao je! Kraljevski doček za Mitrogola u Rijadu (VIDEO)

Širok osmeh na licu Aleksandra Mitrovića (28) dovoljni govori o tome koliko je srećan zbog dolaska u klub iz Rijada. Saga je konačno završena, naš reprezentativac je potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim saudijskim timom, a po sezoni će zarađivati 25 miliona evra.

Koliko od snažnog napadača očekuju u taboru Al Hilala najbolje se može videti po dočeku koji su mu priredili. Privatan avion, cveće, šal oko vrata, veliki broj novinara i fotoreportera, luksuzan automobil...

Nešto slično je samo dva dana ranije priređeno i zbog dolaska brazilskog asa Nejmara, koji će ubuduće deliti svlačionicu sa Mitrom i Sergejom Milinković Savićem.

- Sa Mitrovićem u špicu i kada se oporavi Nejmar od lakše povrede, naše pozicije biće dobro popunjene. Na taj način završili smo sa inostranim pojačanjima za ovo leto - rekao je Žorž Žesus, trener Al Hilala.

Podsetimo, momak koji je ponikao u Partizanu zadužio je plavi dres sa brojem devet, dok je njegov sada već bivši klub Fulam na ime obeštećenja zaradio 50 miliona evra.