Autor: Informer.rs

22.08.2023.

06:20

Foto: Reuters

Sport

Sapunici se bliži kraj! PSŽ odredio cenu za Mbapea

Što se tiče budućnosti napadača francuske reprezentacije situacija je i dalje neizvesna , ali ono što je jasno je da je PSŽ u vrlo sličnoj poziciji kao prošle godine, ima celu sezonu da pokuša da ga nagovori da ostane u klubu iz glavnog grada Francuske.

Mbapeovo okruženje već zna da su arapske gazde odredile cenu od 250 miliona evra. Čelnici "svetaca" koji su prošle sedmice doputovali u Pariz još uvek čekaju ponudu Real Madrida, iznenađeni što se to još nije dogodilo, jer veruju da je Real Madrid svestan situacije i da rizikuje da igrač potpiše novi ugovor s PSŽ-om.

Informer

 

Ako Real Madrid ostane po strani, sapunici će doći kraj. Mbape će verovatno potpisati novi ugovor  sa Parižanima.

Ove nedelje će se u Parizu održati nova runda pregovora između PSŽ-a i Mbapea. Sastanku će prisustvovati prvi čovek kluba Naser Al-Kelaifi, koji je jenjao svoje stavove i mišljenja zbog francuskog reprezentativca.

Real Madrid i dalje ne reaguje, ne šalje ponude, što Mbapeu može biti dobar znak da je najbolje da potpiše novi ugovor s PSŽ-om, a onda da veruje da će na leto kraljevi "aktivirati bombu", odnosno za 250 miliona evra dovesti igrača kojeg toliko želi.

S druge strane, ne isključuje se ni mogućnost da su se u Madridu ohladili od Mbapea i da će se usmeriti na dovođenje neke druge velike zvezde u napadu.