Autor: Informer.rs

23.08.2023.

09:56

Foto: reuters

Sport

Nemac ispljuvao Nejmara: On je prevarant, parazit!

Nejmer je napustio "svece" pošto će od Saudijaca zaraditi za dve godine oko 400 miliona evra. Nemac nije imao milosti, žestoko je ispoljivao Brazilca i zahvalio Saudijacima .

- Dragi Saudijci, hvala vam što ste kupili gospodina Nejmara, jednog od najvećih fudbalera poznatih po glumatanju. Užasno! On je prevarantski parazit. Hvala vam što ne moramo više da ga trpimo - izjavio je Brajtner za nemačke medije.

Nejmara je PSŽ kupio 2017. godine od Barselone uz odštetu od 222 miliona evra, pa je i dalje najskuplji fudbaler ikada. Za šest godina u Parizu nije se proslavio, odigrao je 186 utakmica. Više od 100 ih je propustio zbog povreda, dok je postigao 105 golova uz 76 asistencija.

Informer

Kada su Nemca pitali kako komentariše to što su brojne fudbalske zvezde otišle u Saudijsku Arabiju, uzvratio je pitanjem. 

- Šta ima dobro u tom novcu?

Za Kristijanom Ronaldom, krenuli su mnogi atraktivni igrači. Aktuelni osvajač Zlatne lopte Karim Benzema, zatim dosadašnji fudbaler Pariz Sen Žermena Nejmar, Srbi Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, Marez, Sadio Mane, Kalidu Kulibali i mnogi drugi.  Nisu ostali imuni na milione evra.