Autor: Informer.rs

23.08.2023.

20:10

Foto: Privatna arhiva

Sport

Srpski reprezentativac sve traženiji! Italijanski velikan stao u red za Jovića

Reprezentativac "orlova" nije u planovima trenera Vićenca Italijana, koji je odlučio i da ga ne licencira za utakmice u Ligi konferencija, čime mu je jasno stavio do znanja da potraži novu sredinu,

Italijanski mediji su nakon toga počeli sa spekulacijama gde će mladi napadač nastaviti karijeru, a poslednji tim koji se sada pominje je i Roma. Čelnici "vučice" ozbiljno razmišljaju o angažovanju srpskog fudbalera u slučaju da ne uspeju da potpišu napadača Čelsija Romela Lukakua.

Sa Apenina su prethodnih dana najavljivali da bi Jović mogao put Milana za obeštećenje od 2,5 miliona evra, ali je ostalo na samo tome, dok su grčki mediji justros preneli da se u trku za srpskog reprezentativca uključio i Olimpijakos.

Momak iz Bijeljine je u minuloj sezoni odigrao 50 utakmica za Fiorentinu i postigao 13 golova.

Podsećanja, Jović je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, potom je nastupao za Benfiku, pa Ajntraht, gde je beležio najbolje partije, koje su ga preporučile Real Madridu u koji je otišao 2019. godine za 60 miliona evra.

Ipak, nije uspeo da se nametne u "kraljevskom klubu", pa je poslat na pozajmicu ponovo u Frankfurt, a onda je prošle sezone stigao u Fiorentinu, ali ni tu nije uspeo da se izbori za veću minutažu.