Autor: Informer.rs

24.08.2023.

23:28

Foto: profimedia

Sport

Srbin ponovo strelac! Žile vodi PAOK ka Ligi konferencija

Koliko je naš reprezentativac značajan za igru PAOK-a ponovo se videlo večeras u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija. Grčki tim je na gostovanju u Škotskoj protiv Hartsa slavio sa 2:1 (1:1), a upravo je pogodak popularnog Žileta u 75. minutu doneo trijumf crno-belima.

Prethodno je domaćin poveo iz jedanaesterca preko Šenklanda u devetom minutu, a solunski klub uzvratio je na isti način, pošto je samo 180 sekundi kasnije sa bele tačke precizan bio Švab.

Dugo se čekalo na novi pogodak, sve dok Andrija u finišu utakmice nije izveo malu majstoriju. Iskoristio je asistenciju Murga, zategao "levicu" i preciznim udarcem sa 20 metara zatresao mrežu.

Bio je to Živkovićev peti gol na šestom meču ove sezone. Prethodno je bio dvostruki strelac u revanšu 3. kola protiv splitskog Hajduka, a sada je samo nastavio da potvrđuje da je izuzetno važan šraf ekipe koju sa klupe vodi Razvan Lučesku.

Zato i ne čudi što čelnici PAOK-a žele što pre da obezbede produžetak saradnje, s obzirom da rođenom Nišliji ugovor ističe narednog leta.