Autor: Informer.rs

28.08.2023.

07:16

Foto: profimedia

Sport

Italija bruji o njemu! U Zvezdi se brukao, a sada sija!(VIDEO)

Postao je vrlo ubojit napadač Nikola Krstović onog trenutka kada ja napustio "Marakanu". Nije se snašao mladi Crnogorac u najtrofejnijem srpskom klubu, navijači su se često zbog njega hvatali za glavu, a onda je krenuo budan da sanja onog trenutka kada je napustio Beograd.

Osim što je briljirao u Dunajskoj Stredi, postigao je gol već na debiju za italijanski Leće i doneo je veliki bod svom timu na vrelom gostovanju u Firenci. Fiorentina je vodila na poluvremenu 2:0 pogotcima Gonzalesa i Dankana, da bi u nastavku prvo Rafija smanjio u 49. minutu, dok je Nikola Krstović ušao sa klupe i posle samo četiri minuta na terenu postigao prvenac za veliko slavlje gostujućih navijača na stadionu "Artemio Franki".

Pomalo neočekivano, Krstović je eksplodirao u Dunajskoj Stredi, gde je prošle sezone na 35 utakmica dao 26 golova uz četiri asistencije. Mnogi klubovi su se interesovali za njega, a na kraju je igračev izbor pao na Leće. Italijanski klub platio je četiri miliona evra DAC-u. 

Zvezdi je od toga pripalo deset odsto! Dakle, kada se od sume od četiri miliona evra oduzme 400.000 evra, koliko su Slovaci platili klubu sa "Marakane", dolazi se do cifre od 3.600.000 evra. Od toga, Zvezdi će pripasti 360.000 evra!

O Krstoviću se vreć priča u Italiji, četiri minuta mu je trebalo da u debiju postigne gol, a zašto nije uspeo raskošan talenat koji je pokazao čim je napustio redove srpskog šampiona da pokaže i u crveno-belom dresu, on najbolje zna.