Autor: Informer.rs

29.08.2023.

18:03

Foto: jugmedia.rs

Sport

Redovi kupaca ispred stadiona u Leskovcu! Za karte se čeka više od tri sata

Poražen je Čukarički prošle nedelje u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope od Olimpijakosa, ali beogradski klub zbog gola u poslednjim momentima utakmice ima aktivan rezultat (3:1). Revanš je na programu u četvrtak, a u Leskovcu vlada ogromno interesovanje za meč koji se igra na nedavno otvorenom Gradskom stadionu. 

Kontingent karata koji je namenjen za "online" prodaju pušten je juče i rasprodat za pola sata! Danas je počela prodaja karata na blagajnama, a pojedinci su čekali i više od tri sata kako bi došli do svoje ulaznice za meč Čukaričkog i Olimpijakosa. 

- Čekao sam skoro tri sata da bi kupio kartu. Uslov je da si punoletan i sa jednom ličnom kartom mogu da se kupe najviše četiri karte - rekao je jedan od kupaca karte za "Jugmedia". 

Detaljnih informacija koliko je još karata ostalo budući da na blagajni nisu bili spremni da kažu. Ipak, među kupcima pojavila se vest da je na raspolaganju još 800 ulaznica pa mnogi strahuju da će ostati bez svoje karte za spektakl koji se igra u četvrtak. 

Najjeftinija karta košta 500 dinara, dok je najskuplja 1000. Online ulaznica više nema...