Autor: Informer.rs

31.08.2023.

19:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ: Olimpijakosu dupla pobeda protiv Čukaričkog

Uspeo je Olimpijakos na svom terenu da opravda ulogu favorita i savlada Čukarički sa 3:1. Ipak, gol koji su Brđani postigli u poslednjim momentima meča daju nadu sastavu Igora Matića da će pred krcatim tribinama na novom stadionu u Leskovcu moći do podviga i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. 

Uoči revanša Olimpijakos slovi za favorita i sve sem trijumfa crveno-belih bilo bi veliko iznenađenje. 

ČUKARIČKI - OLIMPIJAKOS  0:3 (0:2)

Strelci: Masuras 34, Bjel 45, Retsos 54
Gradski stadion u Leskovcu     Sudija: Dani Makeli, Holandija 

Čukarički: Samurović - Stevanović, Subotić, Drezgiić - Tošić, Stanković, Sisoko, Miladinović (Alinvi od 64. minut), Nikčević - Janković (Ze Mario od 46. minuta), Ivanović. 

Olimpijakos: Pahalakis - Vrousi, Freira, Retsos (Porozo od 57. minuta), Rodinei - Kamara (Aleksandropulos od 46. minuta), Heze - Masuras (Karvaljo od 68. minuta), Fortunis (Skarpa od 57. minuta), Pep Biel - El Kabi (El Arabi od 46. minuta).

UŽIVO:

Drugo poluvreme: 

KRAJ! 

90. minut - Igraće se još dva minuta! 

85. minut - Totalnu kontrolu imaju fudbaleri Olimpijakosa, povremeno i zaprete Čukaričkom, ali bez previše uzbuđenja - 0:3. 

74. minut - Uspavanka u Leskovcu, pitanje pobednika davno je rešeno, deluje da svi jedva čekaju kraj utakmice. 

63. minut - Novi pokušaj Pepa Bjela, sada lopta odlazi malo preko gola, mnogo sreće za Čukarički. 

54. minut - GOOOOOOL! Deluje da je sada, ako je dileme bilo, sve gotovo! Sjajan korner kapitena Fortunisa i lagan posao za Panajotisa Retsosa - 0:3!

50. minut - Nešto bolja igra Čukaričkog na startu drugog dela igre, ali bez konkretnog učinka. Utisak je da je Ze Mario malo razmrdao Brđane.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, Matić je odmah napravio promenu pa će umesto Jankovića napad Čukaričkog predvoditi Ze Mario. 

Prvo poluvreme: 

45. minut - Simultanka Pepa Bjela koji sjajnu igru u prvom poluvremenu kruniše golom... Olimpijakos u poslednjim momentima stiže duplira prednost - 0:2!

39. minut - Poništen gol Olimpijakosa, El Kabi za pola koraka bio je ispred odbrane Čukaričkog, matirao Samurovića, ali zbog ofsajda njegov pogodak neće biti priznat, ostaje 0:1!

Informer

 

34. minut - Vodi Olimpijakos! Promešao je Pep Bjel odbranu Čukaričkog, proigrao Jorgosa Masurasa koji lako matira Samurovića. Deluje da su gosti ovim golom overili plasman u grupnu fazu Lige Evrope. 

29. minut - Prilika za Čukarički nakon što je Miladinović srušen u opasnoj zoni. Ipak, loš pokušaj Nikčevića iz slobodnog udarca. 

21. minut - Dobra akcija Olimpijakosa, kombinovali su Masuras i Fortunis, ipak, na mestu je bio Stevanović koji izbija u korner. Zapretili su crveno-beli i nakon udarca iz ugla, ali Samurović sjajno reaguje - 0:0!

15. minut - Velika prilika za crveno-bele, Santijago Heze sjajno je gađao sa distance, ali se istakao golman Čukaričkog, ostaje 0:0. 

9. minut - Nema preterano tečne igre na startu meča, Olimpijakos ima loptu u svom posedu, ali se Čukarički organizovano brani. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad na meču za Čukarički.

Fudbaleri oba tima su na terenu, uskoro se očekuje početak meča. 

19:09 - Iako će Čukarički biti domaćin u revanšu očekuje se da Olimpijakos ima brojniju podršku na stadionu u Leskovcu. Veliki broj navijača došao je iz Grčke na jug Srbije, oni će zajedno sa pristalicama Crvene zvezde večeras bodriti crveno-bele. 

19:07 - Gradski stadion u Leskovcu u fantastičnom je stanju pred večerašnji duel u Ligi Evrope.

Informer

 

19:05 - Dobro došli na lajv prenos revanš meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Olimpijakosa. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!