Autor: Informer.rs

01.09.2023.

18:15

Foto: AP/Photo

Sport

Junajted trguje! Stigao levi bek na "Old Traford"

Serhio Regilon u Mančester dolazi nakon što nije uspeo da se nametne u Totenhemu. Junajted ove godine "šuruje" sa problemima na poziciji levog beka nakon povreda Luka Šoua i Tajrela Malasije.

Sa rivalom Totenhemom dogovorena je pozajmica španskog veziste do kraja sezone, a Regilon nije gubio vreme. Već je odradio i prvi trening sa novom ekipom.

Informer

Serhio Regilon

- U životu moraš biti spreman za sve i za svaku šansu koja ti se ukaže. Ovakvu priliku i ovako veliki klub nisam mogao da odbijem. Pričao sam sa trenerom i znam šta se traži od mene. Sprerman sam da dam svoj doprinos u ostavrenju ciljeva - rekao je Regilon na promociji u Londonu.

Iako su se u vezu sa ekipom Erika Ten Haga dovodili Marko Kukurelja iz Čelsija, Markos Alonso iz Barselone, Rik Henri iz Brentforda i Leonard Spinacola iz Rome, ali je Regilon na kraju odabran kao, verovato, najlakša i najeftinija opcija za "đavole".

Informer

Serhio Regilon protiv Brajtona

Ovo je Regilonu ujedno i prilika da oživi karijeru nakon što se nije proslavio ni u jednom klubu osim Sevilje 2020. Ponikao je u omladinskom pogonu Reala, ali ga se Kraljevski klub odrekao nakon samo jedne seniorske sezone. Dobrim partijama u Sevilji izborio je interesovanje Totenhema, ali nije uspeo da se nametne tokom dve sezone u Londonu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Atletiko Madridu, a ove će šansu tražiti kao pozajmljen igrač Čelsiju.