Autor: Informer.rs

04.09.2023.

08:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta će reći Grobari? Jovetić umesto crno-belog, obukao crveno-beli dres ljutog rivala!

Rastao se Stevan Jovetić pre nešto više od dva meseca sa Hertom. Crnogorski fudbaler tako je postao slobodan igrač na tržištu i velika želja brojnih svetskih klubova. Za njegove usluge raspitivao se čak i Partizan, Grobari su se nadali da će ga nakon više od decenije ponovo videti u crno-belom dresu, ali... Od toga neće biti ništa. Makar ne ovog leta. 

Zapravo, desiće se potpuno suprotno, pošto se očekuje da Stevan Jovetić tokom dana bude predstavljen kao novo pojačanje Olimpijakosa. Dakle, umesto crno-bele kombinacije, Crnogorac će obući crveno-beli dres i to Partizanovog ljutog rivala. 

Dugo su u Pireju tražili pravo rešenje u napadu budući da je El Kabiju i El Arabiju bila potrebna ispomoć. Želeli su čelnici Olimpijakosa Luku Jovića koji je na kraju prelaznog roka zavšio u Milanu, pa su se crveno-beli okrenuli drugom rešenju i ekspresno dogovorili saradnju sa Jovetićem. 

Grčki mediji prenose da će crnogorski reprezentativac u toku dana stići u Pirej, proći lekarske preglede, a potom i staviti paraf na ugovor sa crveno-belima. I to u poslednji mah, budući da prelazni rok za evropske klubove traje večeras do ponoći. 

Ukoliko papirološki sve bude kako treba, Jovetić bi već 5. oktobra mogao da zaigra u Srbiji kada Olimpijakos bude gostovao u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a u okviru drugog kola Lige Evrope.