Autor: Informer.rs

04.09.2023.

12:28

Foto: Tanjug

Sport

Neverovatna scena u Americi - navijač želeo da dodirne Mesija, a umesto toga završio u naručju telohranitelja (VIDEO)

Kada je stigao u MLS Ligu - Lionel Mesi nije bio prevelika atrakcija. Ili je to bio pokušaj tamošnjih medija da ospore Argentinca. Naravno, govorimo o snimku iz prodavnice u kom Mesi, navodno, bez ikakvih problema stoji za kasom, a gotovo niko od prisutnih ljudi ne prepoznaje jednog najboljih fudbalera svih vremena...

Ipak, nakon nekog vremena postalo je jasno da je Lionel Mesi glavna zvezva američkog sporta u ovom momentu. Zbog toga, Argentinac je bio prinuđen da angažuje privatno obezbeđenje koje ga prati u stopu, čak i kada je na terenu pošto se uz aut-liniju kreće gde god pođe aktuelni svetski šampion.

Razlog za to postao je jasan sinoć. Jedan od navijača koji je uživo pratio pobedu Intera u Los Anđelesu, uleteo je na teren kako bi "dodirnuo" slavnog Argentinca, ali je na kraju završio u naručju privatnog obezbeđenja. 

Brzo je navijač uklonjen sa terena i poslat na tribine, a dok se čitav "incident" događao na terenu Mesi je iz pozadine samo posmatrao. Nije Argentinac delovao preterano uznemireno, verovatno zbog činjenice da je tokom karijere mnogo puta bio u sličnoj situaciji. 

Inter je na kraju slavio protiv Los Anđelesa, a Mesi je ponovo bio glavni krivac za pobedu tima iz Majamija. Argentinac je sa dve asistencije "kumovao" trijumfu svog tima u Kaliforniji i tako sačuvao šanse Intera da se nađe u plej-ofu MLS lige. Iako su pre samo dva meseca bili zakucani za dno tabele.