Autor: Informer.rs

05.09.2023.

06:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

Realovci vrište od smeha! Platili ga 103 miliona, pa napravili ovakav kiks! (VIDEO)

Blistao je i u subotu protiv Hetafea i posle meča u svlačionici je pričao o atmosferi na stadionu, ali su svi videli kakvu grešku je klub napravio na njegovom mestu u svlačionici.

Englez nakon meča nije krio koliko je oduševljen atmosferom na tek renoviranom Bernabeuu i priznao je da nikada ranije nije igrao na stadionu gde je publika toliko glasna.

- Ovo je stadion gde je publika daleko najglasnija, ovo nikada u ranije nisam doživeo - rekao je Belingem posle utakmice kada je kamera u svlačionici snimala njegovu reakciju nakon pobede protiv Hetafea.

Međutim, sve to palo je u drugi plan kada su fanovi videli kakvu grešku je klub napravio na Belingemovom mestu u svlačionici.

Naime, oni su pogrešili njegovo prezime i umesto Belingem na mestu u svlačionici mladog engleskog veziste piše "Belimgem", pa je nakon toga krenula lavina komentara na društvenim mrežama jer nikome nije jasno kako niko u klubu nije shvatio da su napravili grešku.

Sigurno je da će u Real Madridu reagovati nakon što je ovaj video postao viralan, pa će promeniti pogrešno slovo u prezimenu mladog fudbalera.

U klubu imaju vremena da iskoriste reprezentativnu pauzu kako bi popravili grešku koja je postala glavna tema prethodnih dana.