Autor: Informer.rs

13.09.2023.

10:22

Foto: EPAIMAGES

Sport

Šiptar se hvatao za polni organ! Golman sramno provocirao Rumune!

Pomenuta utakmica prekinuta je na 45 minuta,  grmeo je stadion u Bukureštu "Srbija, Srbija“, a onda "Kosovo je Srbija“, pa su rumunski navijači razvili dobro poznati transparent "Kosovo je Srbija". Komšije imaju čuvenu izreku "Rumun ima tri prijatelja: Dunav, šumu i Srbina“, pa su opet pružili podršku našoj zemlji, što je Šiptare razbesnelo.

Iznad pomenutog transparenta podrške Srbiji stajao je još jedan koji je govorio o integritetu njihove državne teritorije. Na tom transparentu je pisalo "Besarabija je Rumunija", a ova teritorija je na granici sa Moldavijom.

Zbog poteza Rumuna igrači lažne države nisu želeli da igraju, pa su se na teren vratili tek nakon što je transparent sa tribina sklonjen. Takozvano Kosovo je poraženo sa 2:0, a rezervni golman Semir Ujkani je na kraju utakmice, dok je napuštao teren, nepristojno gestikulirao prema navijačima Rumunije. Uhvatio se za intimnne delove tela i nije skidao osmeh sa lica.  Za takav potez nije dobio ni žuti karton, iako je jedan od arbitara bio uz njega.

Informer


Rumunija ne priznaje samoproklamovanu državu, pa je posle žreba bilo jasno da su incidenti tokom mečeva dve reprezentacije mogući. Tokom utakmice u Prištini šiptari su vređali Rumune, koji im sad nisu ostali dužni. Posle pomenutog haosa na utakmici u Bukureštu Rumunija rizikuje ozbilljnu kanu od strane UFA koja je teloriše bilo kakve političke parole na stadionima.