Autor: Informer.rs

16.09.2023.

07:00

Foto: printscreen instagram

Sport

Mitar i Nejmar napravili šou u svlačionici (VIDEO)

Al Hilal je na svom terenu deklasirao ekipu Al Rijad sa 6:1 (2:0) u šestom kolu prvenstva Saudijske Arabije, a vodeći gol na utakmici postigao je srpski napadač u 30. minutu iz penala. 

Mitroviću očigledno prija Arabija, jer je već stigao do svog petog pogotka u šampionatu i trenutno je drugi na listi strelaca iza vodećeg Kristijana Rolanda iz Al Nasra sa šest golova. Na ovom meču debitovao je i Brazilac Nejmar, koji je stigao da upiše asistenciju. 

Posle meča bilo je izuzetno veselo u svlačionici ekipe iz Rijada, a pravi šou je napravio Mitrović sa Nejmarom. Slavlje je započeo Brazilac Mihael koji je zapeveo pesmu, a potom se okrenuo ka srpskom golgeteru koji je pokazao stisnutu pesnicu i uzviknuo na arapskom "Jala, jala", što bi u slobodnom prevodu značilo "Idemo, Idemo". Mitar je u jednom trenutku i Nejmara, koji je sedeo do njega, uhvatio i tresao mu ruku, a Brazilac je namignuo i počeo da se smeje. 

Al Hilal je posle ove pobede ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli i trenutno ima 16 bodova, jedan više od drugoplasiranog Al Itihada.