Autor: Informer.rs

16.09.2023.

23:29

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nakon debakla u derbiju, bukti rat u Milanu!

Doživeo je Milan težak poraz u četvrtom kolu Serije A. Inter je u gradskom derbiju nadigrao Rosonere i savladao ih sa 5:1, a deluje da bi taj rezultat mogao da ima dublje posledice na San Siru. 

Nakon utakmice pred novinarima pojavio se Stefano Pioli koji smatra da je rezultat bio previsok u odnosu na dešavanja na terenu, kao i da ne duguje navijačima izvinjenje za težak poraz. 

- Inter je jak, to nije iznenađujuće, ali rezultat je previsok s obzirom na našu igru. Ne slažem se sa idejom da se izvinim navijačima. Zar mislite da smo namerno izgubili od Intera i to sa 5:1? Razočarani smo, baš kao i navijači. Trebalo bi da se izvinite samo kada namerno uradite nešto loše - objasnio je Pioli. 

Ipak, deluje da navijači žele izvinjenje budući da je ovo peti uzastopni poraz Milana u gradskom derbiju. Rosoneri su u tom periodu postigli samo jedan gol, danas, a u isto vreme primili čak 12. 

Već u utorak Milan će na svom terenu dočekati Njukasl u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, ali je pitanje u kakvom stanju će biti Rosoneri pred veoma bitan evropski meč.