Autor: Informer.rs

17.09.2023.

20:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Neka pogledaju snimak, to je rešilo meč! Neško Milovanović o dva sporna detalja sa Krova! (VIDEO)

"Zmajevi" su poveli golom Borisava Burmaza u 16. minutu, a izjednačenje Lučancima doneo je  Aleksandar Varjačić u 41. minutu.

Novo vođstvo domaćima doneo je Nikša Vujanović u 48. minutu, a pobedu je samo potvrdio Matija Mitrović pogotkom u 89. minutu.

Dan posle utakmice, trener Mladosti Neško Milovanović sumirao je utiske i ne krije razočaranje. Strategu lučanskog srpskoligaša još su u glavi dve situacije sa Krova, koje su, po njemu rešile utakmicu.

- U poslednje dve, tri godine Mladost nije reagovala putem medija na suđenje. Ovo je sad prvi put. Da komentarišem suđenje u smislu da li je penal ili nije penal, da li je ili nije ofsajd, nisam kompententan, ali s obzirom na godine provedene u fudbalu i iskustvu mislim da treba da se oglasim i zamolim čelnike sudijske organizacije na čelu sa Dejanom Filipovićem koji odlično radi svoj posao, da odgledaju snimak sporne situacije u 45. minutu i drugog gola Voždovca koji je i rešio utakmicu u 48. minutu. Igra rukom igrača domaćih pri rezultatu 1:1 i drugi gol, gde igrač kači loptu glavom, i koji je po nekim viđenjima ofsajd, neka komisija odgleda i proceni da li je ili nije - rekao je za Informer Neško Milovanović.