Autor: Informer.rs

17.09.2023.

23:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

Surduličani besni: Čuo sam da nije bilo reči o penalu...

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Radnik rezultatom 3:2 u meču sedmog kola Superlige Srbije, iako su na poluvremenu bili u minusu od dva gola. 

Izabranici Igora Duljaja su ponovili scene sa meča kad su pre dve nedelje pobedili IMT, takođe su gubili 0:2, pa su do pobede stigli golom u dubokoj nadoknadi vremena. 

Meč je obeležio veliki broj sudijskih odluka koje su mahom bile na štetu Surduličana, zbog toga je trener Radnika nakon meča istakao da će naknadno pogledati sve sporne situacije, ali da, bez obzira na to, njegova ekipa nije spremna da ispuni dva gola prednosti. 

- Vodili smo, prvim poluvremenu mogu da budem zadovoljan, drugo je bila potpuno drugačija slika. Došli smo da se nadigravamo, to niko nije očekivao. Žao mi je momaka, ali mislim da nisu očekivali prednost od 2:0... Ne bih da sudim o odlukama, ali dobio sam informaciju da nema govora o penalima. Ipak, ovakve utakmice ne smemo da gubimo, pa neka je i protiv Partizana. Mi smo ekipa koja se tek sastavila, idemo dalje - poručio je Zoran Ljubinković.