Autor: Informer.rs

18.09.2023.

12:14

Foto: EPAIMAGES

Sport

Englezi otkrivaju tim Sitija za Zvezdu i predviđaju pobedu 4:0

"Građani" su u minulom kolu Premijer lige pobedili Vest Hem posle preokreta sa 3:1. Menadžer Sitija Pep Gvardiola najavio je da će morati da menja tim za Crvenu zvezdu, a portal "90min" najavljuje da prvi strelac Erling Holand neće početi utakmicu, dok prognozira da će Siti slaviti sa 4:0.

-"Videli smo tokom minulih godina da Siti ne greši na početku grupne faze takmičenja u Ligi šampiona protiv ovakvih ekipa i uvek može da zaigra Holand ako nešto krene kako ne treba", navodi pomenuti portal.  

Holand će, kako najavlje  "90min", dobiti predah, barem neće početi meč od prvog minuta. Na golu se očekuje Ederson Moraeš, standardna "jedinica", dok bi u odbrani umesto Kajla Vokera trebaklo da zaigra Riko Luis, dok bi protiv Zvezde od starta trebalo da igraju Manuel Akandži, Nejtan Ake i Serhio Gomes, koji će pokrivati levu stranu.

U veznom redu trebalo bi očekivati Rodrija, Mateo Kovačić je povređen, ali nije definitivno isključeno da zaigra protiv crveno-belih. Očekuje se da među prvih 11 bude Fil Foden i novajlija Žeremi Doku, strelac protiv Vest Hema proteklog vikenda.

U napadu je rezervisano mesto za Hulijana Alvaresa. Veruju britanski mediji da će Pep početi samo sa Argentincem. Ako tokom utakmice ne bude sve funkcionisalo kako je Gvardiola zamislio na teren će se naći i Holand.

Informer

-  Biće utakmica gde ćemo morati da igramo sa igračima drugog tima, jer ne smemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povređeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava. Ne znam koliko dugo će biti van tima... Mislim da neće biti spremni za Crvenu zvezdu, videćemo još, korak po korak - kazao je Gvardila.

Sitijevih 11 za Zvezdu: Ederson - Luis, Akandži, Ake, Gomes - Rodri, Nunješ, Bernardo, Doku, Foden - Alvares.