Autor: Informer.rs

20.09.2023.

20:59

Foto: Informer

Sport

Fudbaleri TSC-a osetili travu u Londonu (VIDEO)

Izabranici Žarka Lazetića pokušaće na startu evropske odiseje da izvuku što bolji rezultat protiv engleskog premijerligaša. Svesni su u taboru kluba iz Bačke Topole da je uloga favorita apsolutno na strani domaćeg tima, ali i poručuju da se neće tako lako predati i da će se potruditi da pruže što jači otpor prošlogodišnjem osvajaču Lige konferencija.

Fudbaleri TSC-a imali su priliku večeras da osete i travu na stadionu u Londonu. Odradili su lakši trening, kako bi se navikli na teren i ambijent koji ih očekuje sutra uveče. "Čekićari" su ih i prijatno iznenadili, pa je na semaforu na srpskom jeziku bila ispisana poruka "dobro došli".

Kao što je poznato, put Ostrva nije krenuo samo štoper Josip Ćalušić, koji je povređen, a njegovo mesto zauzeo je mladi Vukašin Krstić.

Informer

 

Šef stručnog štaba srpskog viceprvaka za ovu utakmicu računa na 23 igrača, a to su - golmani: Veljko Ilić, Nikola Simić, Nemanja Jorgić, defanzivci​: Miloš Cvetković, Jovan Vlalukin, Dušan Cvetinović, Mateja Đorđević, Vukašin Krstić, Goran Antonić, Nemanja Stojić, Nemanja Petrović, vezisti: Ivan Milosavljević, Ifet Đakovac, Milan Radin, Nikola Kuveljić, Petar Stanić, Miloš Vulić i napadači: Saša Jovanović, Miloš Pantović, Marko Rakonjac, Martin Mirčevski, Bence Šoš, Uroš Milovanović i Aleksandar Ćirković.