Autor: Informer.rs

22.09.2023.

23:35

Foto: EPAIMAGES

Sport

Pa ovo je hit! Najavljivali ga kao novog "Faraona" on postao vlasnik neslavnog rekorda...

Mnogi su Amra Vardu videli kao naslednika Mohameda Salaha i narednu zvezdu svetskog fudbala koja dolazi iz Egipta. Ipak, momak simpatične frizure nije mnogo mario za dešavanja na terenu pošto mu je, očigledno, sve bilo važnije od fudbala. 

Sada je Varda postao vlasnik neslavnog rekorda... Brzonogi ofanzivac promenio je čak četiri kluba za 29 dana! 

Amr Varda na startu prelaznog roka rastao se sa kiparskim Apolonom nakon isteka ugovora. Ekspresno je Egipćanin pronašao novi angažman i potpisao ugovor sa Raža Kazablankom. Ipak, u Maroku se nije dugo zadržao budući da je nakon 12 dana platio kaznu i dobio otkaz pošto se, kako je naveo, iz privatnih razloga nije pojavljivao na treninzima. 

Samo dan kasnije kiparska Doksa predstavila je Vardu kao pojačanje. Ipak, ugovor i posao morali su da propadnu budući da je Egipćanin imao zabranu ulaska u zemlju!? Pošto se prelazni rok bližio kraju Varda se dogovorio sa Estegalom, klubom iz Irana, ali se nakon samo četiri dana predomislio i tražio raskid saradnje. 

Želeo je Varda nazad u Kazablanku, ali, naravno, klub iz Maroka nije prihvatio ponudu. Zbog toga, Egipćanin se vratio u svoju zemlju i dogovorio saradnju sa Farkom. Ipak, pitanje je koliko će to potrajati.