Autor: Informer.rs

23.09.2023.

10:35

Foto: EPA

Sport

Opa! Paunović igrao sa prelepom teniserkom! (FOTO)

Iako je srpskom stručnjaku lepo krenulo u novom klubu, usledio je niz loših rezultata, pa je njegova Gvadalahara u ovom momenu osma na tabeli.

Pognute glave napustili su Veljko Paunović i njegovi igrači teren posle poraza od Klub Amerike od čak 0:4 na gostovanju, ali nema sumnje da će trener koji je sa "orlićima" pokorio svet uspeti da ponovo vrati svoj tim na pobednički kolosek.

Ono što govori u prilog tome je činjenica da u klubu vlada dobra atmosfera, a Paunović se na Instagram profilu pohvalio iznenadnom posetom jedne od najlepših teniserki svih vremena, Gabrijele Sabatini.

Informer

Prelepa Argentinka došla je u Meksiko i posetila trening Gvadalahare, pa je sa Paunovićem  zaigrala fudbal, ali i nožni tenis i jasno je da su uživali u tome. Uživao je nekadašnji as Partizana, Atletiko Madrida i mnogih drugih evropskih klubova u lepom društvu, a nije poznato ko je izašao kao pobednik iz ovog "okršaja".

Informer

Mamila je osvajačica Ju-Es opena iz 1990. godine uzdahe tokom cele karijere, a tako je i dan danas. Igrala je lepa Gabrjela finale Vimbldona godinu dana kasnije, a imala je još četiri polufinala Australijan opena i pet polufinala Rolan Garosa.