Autor: Informer.rs

23.09.2023.

13:01

Foto: profimedia

Sport

Ljubav je to! Anri zbog prelepe Srpkinje zna da kaže Crvena zvezda! (VIDEO)

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri sjajno se provodio dok je sa kolegama komentarisao meč Crvene zvezde i Mančester sitija, a svi su vrištali od smeha kada je trebalo da izgovore ime srpskog šampiona.

Anri se nije mnogo mučio, jer pored sebe deceniju i po ima ćerku slavnog hirurga Nebojše Rajačića. Lepa Andrea rođena je u Sarajevu 1986. godine, odrasla je u Kuvajtu, školovala se u SAD, a tokom posete Španiji upoznala je legendu Arsenala i njihova ljubav traje i dan danas.

Informer

Crveno-beli su očekivano imali mnogo problema na terenu, ali su i voditelji emisije posvećene elitnom fudbalskom takmičenju u CBS-ovom studiju imali poteškoća zbog srpskog kluba! 

Legende Tijeri Anri, Džejmi Karager  i Majka Ričards su duhovitim komentarima i međusobnim podbadanjima zabavljali gledaoce komentarišući dešavanja na terenu, a pravi hit postao je njihov pokušaj da izgovore ime Crvene zvezde.

Informer

Tijeri i Andrea su u skladnom odnosu, ljubav opstaje sve ove godine, lepotica ga je očigledno dobro naučila i naš jezik. Svaka čast!