Autor: Informer.rs

23.09.2023.

21:35

Foto: FK Partizan

Sport

Nagrada za istrajnost, Vojvodina u dubokoj nadoknadi do preokreta na "Karađorđu"!

Promena na klupi Vojvodine itekako daje rezultate budući da je četa Ranka Popovića danas pred svojim navijačima upisala treći trijumf na prethodnih pet mečeva. Lale su na "Karađorđu" posle velikog preokreta savladale Javor sa 2:1 (0:1) golovima u dubokoj sudijskoj nadoknadi. 

Ibrahim Tanko doneo je prednost Javoru sredinom prvog poluvremena koju je tim iz Izvanjice uspešno čuvao sve do 94. minuta kada je Stefan Vukić poravnao rezultat. Delovalo je da će Vojvodina i Javor podeliti bodove u osmom kolu Superlige Srbije, a onda je nakon velike greške gostiju velikan iz Novog Sada dobio penal koji je u gol pretvorio Asmir Kajević. 

Ranije danas, Mladost je u Lučanima bila bolja od Novog Pazara - 2:0. Ključan detalj dogodio se u 23. minutu kada je Adešina dobio crveni karton i tako svoju ekipu ostavio na cedilu. 

Prethodno je stameni štoper skrivio penal koji je realizovao Frajdej, a isti igrač u 39. minutu postavio je, ispostaviće se, konačan rezultat. Pokušali su gosti uvođenjem Sume i Ljajića da se vrate u meč, ali su u Dragačevu doživeli četvrti ovosezonski poraz.