Autor: Informer.rs

24.09.2023.

07:10

Foto: profimedia

Sport

Paunović mesec dana bez pobede, preti mu otkaz!

Paunovićeva Gvadalahara je u poslednjoj utakmici odigrala meč bez golova protiv Pačuke u 9. kolu meksičke Aperture. I prethodna dva duela Čivasa i Pačuke završena su remijima. U julu 2022. bilo je 0:0, a u februaru ove godine sa Paunovićem na klupi 1:1.

Gvadalagara je poslednji put slavila 23. avgusta. Mediji već danima spekulišu da bi Paunović mogao da ostane bez posla, posebno nakon debakla u meksičkom Klasiku od Klub Amerike (4:0).

U dosadašnjem delu šampionata Gvadalahara ima četiri pobede, dva remija i tri poraza koja su se nanizala u prethodnom periodu. To je dovoljno za tek sedmu poziciju na tabeli.

Nekadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije, a potom trener Čikago Fajera i Redinga na klupu Čivasa je došao krajem prošle godine. Iako ga mediji smenjuju, Fernando Jero, sportski direktor Čivasa, stao je uz srpskog stratega.

- Ponekad izgubite, dešava se. Naravno, kada Klasiko izgubite na taj način neuporedivo je teže. Pogotovo kada dobijete takve batine. Međutim, to ne znači da trener treba da dobije otkaz. Paunović mora da sasluša navijače Čivasa koji se osećaju povređeno i da nauči iz tog iskustva - rekao je Jero.