Autor: Informer.rs

25.09.2023.

07:11

Foto: EPA

Sport

Živković postigao gol, umalo došlo do haosa i tuče na terenu(VIDEO)

Srpski reprezentativac Andrija Živković nije igrao od starta meča, ali to nije bio problem. On je u 58. minutu ušao u igru, a već u 77. je prelepim golom savladao Klejmana. Sjajno se snašao i udarcem iskosa sa desne strane zakucao loptu u dalji ugao, uz samu stativu. 

Živković je pogodak proslavio gestikulirajući ka navijačima Janjine, što je razbesnelo igrače domaćeg tima i malo je nedostajalo da dođe do opšte tuče. Nastao je haos na terenu, ali su se na sreću strasti brzo smirile.

PAOK je zahvaljujući mladom Janisu Konstantelijasu, dvostrukom strelcu, na poluvremenu imao gol prednosti, a onda je Živković ulaskom u igru stavio tačku i rešio pitanje pobednika. 

Nekadašnji prvotimac Partizana najbolji je strelac grčkog kluba u dosadašnjem toku sezone. Tri pogotka postigao je u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a isto toliko ima i u prvenstvu.  

Olimpijakos je u petom kolu upisao još jednu ubedljivu pobedu, ovog puta protiv novajlije Kifisije - 4:0 (2:0). U porazu je prve minute u dresu Kifisije upisao je Marko Gobeljić, doskorašnji bek Crvene zvezde. Dobio je priliku u poslednjih pola sata, ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne ubedljiv poraz.

Olimpijakos je posle pet kola lider sa 13 bodova i gol-razlikom 15:1, dok PAOK ima tri boda manje i trenutno je drugoplasiran. Panatinaikos ima devet bodova, ali i dve utakmice manje od pomenutih rivala.