Autor: Informer.rs

26.09.2023.

10:01

Foto: Starsportphoto©

Sport

Tadić kao Ljajić!? Voša vraća kapitena Srbije u Novi Sad!

Ne krije predsednik "stare dame" da mu je najveća želja da se vrati kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji je i ponikao u klubu.

- Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. On bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale - rekao je Zbiljić.

Nema sumnje da bi navijači Voše bili oduševljeni baš kao i simpatizeri Novog Pazara, koji su nedavno napravili spektakularan doček za sugrađanina Adema Ljajića, koji je nakon bogate inostrane karijere rešio da se vrati u domovinu i obuče dres voljenog kluba.

Informer

Dragoljub Zbiljić očigledno ima ozbiljne planove i veliku želju da se u Vojvodinu vrati nekolio igrača koji su ponikli u Novom Sadu i smatra da klub može da napadne šampionsku titulu za najviše tri godine.

- U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Voleo bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze - rekao je Zbiljić u emisiji "Pregled kola" na Areni.