Autor: Informer.rs

26.09.2023.

10:39

Foto: profimedia

Sport

Haos u Madridu zbog Hrvata! Predsednik besan na Anćelotija!

Novinar španskog "Atletika", koji je dobro upućen u dešavanja u Realu, Mario Kortegana, istakao je da je Florentino Perez skrenuo pažnju iskusnom stručnjaku Karlu Anćelotiju još prošle godine na kapitena hrvatske reprezentacije.

Ipak, slavni  Italijan je ostao nem na to i odlučio je da uvrsti Modrića među 11 za derbi protiv Atletika koji je pripao timu Dijega Simeona (3:1).

Informer

"Perez je izuzetno nezadovoljan što Modrić i Kros i dalje čine tandem veznog reda, posebno u važnim utakmicama. Ne želi da oni više igraju, te je to više puta rekao Anćelotiju, a prvi put još prošle sezone", ističe španski novinar.

Pokušao je Karlo da se opravda i objasnio je zašto se Hrvat našao na terenu od prvog minuta. 

- Krenuo sam sa Modrićem jer sam hteo da imamo više loptu, a i želio sam da odmorim Čuamenija, koji u poslednje vreme igra mnogo -  izjavio je italijanski stručnjak.

Mogao je Modrić tokom minulog prelaznog roka da ode put Saudijske Arabije, ali je zbog vernosti prema Realu odbio silne milione sa Bliskog istoka. Teško je zamisliti da će slične uslove moći da dobije i narednog leta, no, Hrvat već sada ima spremnu alternativu u slučaju rastanka sa Kraljevskim klubom. 

Kako je nedavno preneo "Mundo Deportivo", vlasnik Inter Majamija Dejvid Bekam, rešen je da Luku Modrića dovede u svojoj sastav i tako napravi "Primeru u malom" budući da za klub sa Floride već nastupaju Lionel Mesi, Đordi Alba, Serhio Buskets i Luis Suarez.