Autor: Informer.rs

28.09.2023.

10:00

Foto: printscreen Twitter

Sport

Ovde će se igrati Mundijal?! Pas probušio loptu i prekinuo meč!

Nema dileme da druga liga Meksika u fudbalu nije najgledanija, naročito na ovim prostorima, ali sinoćnja utakmica između Alebrijesa i Doradosa (4:0) izazvala je dosta komentara javnosti.

Za to je zaslužan pas koji je utrčao na teren tokom sudijske nadoknade u 90. minutu susreta. Razigrani četvoronožac je najviše bio zainteresovan za loptu, a kada je do nje došao, zario je zube u nju i više je nikome nije dao. Situaciju je još komičnijom učinila potera za psom kako bi se utakmica nastavila, ali je ovaj, kao namerno, vešto izbegavao goniče i ponosito nosio loptu u zubima na terenu.

To je izazvalo oduševljenu reakciju navijača koji su sa tribina bodrili životinju u njenom begu sa "plenom", u ovom slučaju loptom koju je prethodno probušio.

Informer

Pas beži sa loptom

Inače, ovo je bio meč između Alegrijasa koji trenutno zauzima 11. mesto na tabeli druge lige Meksika, dok je poraženi Dorados na začelju šampionata sa samo šest osvojenih bodova na deset utakmica.

Zanimljivo je da će Meksiko biti jedan od domaćina, uz Kanadu i Sjedinjene Američke Države na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu 2026.