Autor: Informer.rs

29.09.2023.

20:02

Foto: EPA Images

Sport

Lord ne miruje! Čuveni danski fudbaler smuvao glumicu biseksualku

Legendarni napadač se po ko zna koji put našao u žiži svetske javnosti i to zbog svog ljubavnog života. Popularni Lord je i tokom igračke karijere bio poznat po burnim vezama, opijanju i noćnom životu, a očigledno da se nije smirio ni po odlasku u penziju, naprotiv.

Bendtner je sada uhvaćen u Rimu sa novom devojkom. I to, ni manje-ni više, nego sa popularnom glumicom Sus Vilkins (34), koja ne krije da je biseksualka.

Zvezda Netfliksove seriji "Loving Adults", čija radnja govori upravo o ljubavnom trouglu, prethodno je bila čak deset godina u vezi sa pevačicom Freju Kirk. Očigledno je sada odlučila da je vreme za promenu, jer praktično svi inostrani mediji prenose kako su Sus i Niklas tokom minulog vikenda viđeni u italijanskoj prestonici, kako šetaju zajedno i drže se za ruke.

Bivši danski fudbaler je do nedavno bio u ljubavi sa švedskim modelom Klarom Lineom Valkvist (24). Međutim, ona je zvanično potvrdila da su raskinuli, ali da je sve prošlo u mirnom tonu i bez svađe.

- Mnogi su mi pisali i pitali me i da, istina je. Niklas i ja smo se rastali. Nema zle krvi među nama, samo imamo neke različite životne poglede - rekla je Klara.

Podsetimo, nekadašnji golgeter Arsenala, Volfsburga i Rozenborga iz veze sa baronicom Karolinom Fleming ima trinaestogodišnjeg sina.

U Skandinaviji je Bendtner svojevremeno bio označen kao jedan od najvećih talenata, ali zbog raskalašnog života nikada taj potencijal nije pokazao u punom sjaju. Nekoliko puta je hapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a poslednji put je fizički napao taksistu u Kopenhagenu.

Kada se i zvanično povukao sa terena objavio je autobiografiju, u kojoj je otkrio mnogobrojne zanimljive detalje iz fudbalskog i privatnog života. Među njima i kako su ga devojke ucenjivale.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj kozmetički put - priznao je Danac.

Informer

 

On je čak i objasnio zbog čega poznati fudbaleri više vole da koriste usluge prostitutki.

- Ako ste skloni neverstvu, bolje je naručiti prostitutku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam mnogo situacija kada su devojke jako želele seks, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale - pričao je Bendtner.