Autor: Informer.rs

04.10.2023.

10:11

Foto: printcsreen

Sport

Prvo umirali od smeha zbog Zvezde, a sada Belingem napravio šou!(VIDEO)

Strelac prvog gola za Real Madrid u pobedi nad šampionom Italije (3:2) nakon utakmice je govorio pred kamerama, a duhovitom opaskom je nasmejao bivše fudbalske asove u CBS-ovom studiju.

Naime, legenda Liverpula Džejmi Karager, ikona Arsenala Tijeri Anri i bivša zvezda Mančester Sitija Majka Ričards već dugo zabavljaju gledoce stručnim analizama i duhovitim komentarima u prenosima utakmica.

Belingem je komentarisao uzbudljiv duel, kada mu je bilo rečeno da je u obrani igrao poput Karegera, a da je u napadu delovao kao Anri. Očigledno upoznat sa konceptom emisije i načinom na koji se drugi šale na račun Ričardsa,  Džud je odgovorio:

 - A ne poput Majka? - nasmejao je mladi Belingem sve, potvrdivši da osim nestvarnog talenta za fudbal ima i dobar smisao za humor. 

Podsetimo, nakon što su fudbaleri Mančester Sitija pobedili Crvenu zvezdu u meču prvog kola grupe G Lige šampiona sa 3:1 i to nakon preokreta u drugom poluvremenu, u CBS-ovom studiju je bila fenomenalna atmosfera.

Crveno-beli su imali mnogo problema na terenu, ali su i voditelji emisije posvećene elitnom fudbalskom takmičenju imali poteškoća zbog srpskog kluba! Anri, Karager i Ričards su duhovitim komentarima i međusobnim podbadanjima zabavljali gledaoce komentarišući  dešavanja na terenu. Pravi hit postao je njihov pokušaj da izgovore ime Crvene zvezde.


Najpribližniji je bio Anri, koji je u drugom navratu gotovo perfektno rekao ime našeg kluba, dok su ostali izlomili jezik i na kraju prasnuli u smeh.