04.10.2023.

17:50

Foto: shutterstock/Informer

Sport

Vazura oštro odgovorio Marinu na reči da će Zvezda biti šampion

Poslednjih šest godina Crvena zvezda neprikosnovena je u domaćim okvirima i samo jednom se desilo da je Partizan bio na putu da osvoji titulu, ali su crveno-beli do kraja okrenuli takmičenje u svoju korist. I ove sezone stvorena je atmosfera da je tim Baraka Bahara za klasu bolji i da niko ne može da mu parira. Stanje na tabeli govori drugačije: Partizan je prvi, sa četiri boda više od trećeplasirane Crvene zvezde.

Informer

 

To nije obeshrabrilo nikog na "Marakani", već i dalje duboko svi veruju da će biti šampioni. Direktor skauting službe Marin mirno je konstatovao da će Zvezda svejedno biti šampion. 

- Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju - rekao je Marin. 

Nije se to dopalo ljudima u Partizanu, pa je prvi čovek Miloš Vazura odmah odgovorio Marinu. Istakao je da on zna nešto što ičigledno niko drugi ne zna.

Informer

 

– Drago mi je što Marko Marin zna nešto što niko na svetu ne zna. Partizan je trenutno četiri boda ispred Crvene zvezde i mi ne znamo da li ćemo da budemo prvaci. Ali, vredno ćemo raditi i boriti se za titulu. Gledamo samo prvu sledeću utakmicu i tako ćemo se boriti do kraja prvenstva. Niko ne može unapred da kaže da će da bude šampion, biće ovo neizvesna borba – rekao je Vazura za "MaxBet Sport".