Autor: Informer.rs

05.10.2023.

12:37

Foto: printscreen

Sport

Sprema mu se pakao! Lukaku će doživeti ono što nikad niko nije!

Navijači Intera nikada neće oprostiti izdaju koju im je servirao Romelu Lukaku, pa su se odlučili da ga dočekaju kako niko nikada nije nekog irgača i tom prilikom upotrebe čak 50.000 zviždaljki!

"Dan 29. oktobar trebali bi zaokružiti crvenom bojom u kalendarima tako da budemo spremni da on čuje koliko nam se gadi jer nam je okrenuo leđa na najsramotniji mogući način. Pokazao je da je mali čovek, i da treba da zna da se ponaša i kako se drži do svoje reči. Branili smo te mačevima, a ti si nam uzvratio okretanjem leđa. Pre utakmice protiv Rome, biće podeljeno 50.000 zviždaljki koje će se koristiti svaki put kada loptu dodirne onaj koji je izdao dres. Pokažimo kako se treba ponašati prema onome ko se pokazao nedostojnim da ga nosi" -  stoji u saopštenju Interovih ultrasa.

Informer

Ubojiti napadač bio je junak Interovih navijača, idol klincima, a postigao je 78 golova u 123 utakmice i vodio tim ka tituli u Seriji A. Igrao je Romelu Lukaku fenomenalno, uvukao se pod kožu ljudima iz kluba i navijačima, a onda zbog svoje odluke postao čovek kojeg više ne žele da vide u Milanu.

Postao je omražen Belgijanac u Interu nakon što se otkrilo da je istovremeno kada je sa klubom dogovarao novu pozajmicu iz Čelzija pregovarao i sa Juventusom. Označili su ga kao izdajnika i poručili klubu da prekine pregovore s njim.

Nakon toga je ušao u pregovore s Romom, klubovi su se dogovorili i on je do sada postigao četiri gola u šest nastupa za rimski klub koji sa klupe vodi Žolze Murinjo.