Autor: Informer.rs

05.10.2023.

12:12

Foto: profimedia

Sport

Fudbalski insajder otkriva: Paunović se vraća u Španiju!

Kako javlja najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano pregovori su odavno u toku, jer Paunović ima izlaznu klauzulu u ugovoru sa Gvadalaharom.

Srpski trener želi da se vrati u Almeriju, čiji je dres nosio 2008. godine, pa trenutno traju pregovori tri strane, kako bi pronašli najbolje rešenje, a Paunović karijeru nastavio u Španiji. 

Meksikanci se verovatno neće mnogo truditi da zadrže Paunovića, jer se nedeljama spekuliše da je blizi otkaza zbog niza loših rezultata Gvadalahare. 

Čivas je trenutno na osmom mestu meksičke Aperture, a na poslednjih sedam utakmica ima samo jednu pobedu, četiri poraza i dva nerešena ishoda.  Nekadašnji selektor omladinske reprezentacije Srbije, a potom trener Čikago Fajera i Redinga na klupu Čivasa je došao krajem prošle godine. Možda je sada pravo vreme za Primeru!

S druge strane, Almerija je u velikom problemu, jer je posle osam odigranih kola u Primeri poslednja na tabeli sa samo tri boda, nema nijednu pobedu, uz pet poraza i tri remija, uz čak 21 primljen gol. Jasno je da Srbina čeka težak posao i "vruć krompir". Paunović je veliki deo igračke karijere proveo u španskim klubovima. Nakon odlaska iz Partizana igrao je za: Atletiko Madrid, Marbelju, Majorku, Ovijedo, Tenerife, pa kratko za Hanover, opet u Španiji za Hetafe, ruski Rubin iz Kazanja, Almeriju i Partizan, pre nego što se u dresu Filadelfije penzionisao.