Autor: Informer.rs

06.10.2023.

12:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Emotivni Borjan poslao moćnu poruku! Zbog tebe ustajem! (FOTO)

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, blistao sinoć među stativama, a odmah nakon meča objavio je sliku sa naslednikom Filipom uz emotivnu poruku upućenu sinu.

"I kada je najteze sine moj, zbog tebe ustajem i nikada ne posustajem"- napisao je ljubimac "delija", a sada i navijača Slovana.

Golom Aleksandra Čavrića u 55. minutu slavio je slovački tim, a klub iz Bratislave je sada ispred Lila sa četiri boda, Ki Klaksvika sa jednim i Olimpijom bez bodova. 

Informer

Oglasio se nedavno Milan Borjan, koji je početkom sezone napustio Zvezdu i poručio Marku Gobeljiću da su njih dvojica igrali za šampiona Srbije kada mnogi nisu hteli.

"Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu. Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima, načim "delijama" vratili osmehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi sampiona, Ligi Evrope… Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije. Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvek držati taj nivo, ali smo uspeli, jer je Zvezda za nas uvek bila i biće iznad svih i svega", napisao je Borjan, koji očigledno pati što više nije u Ljutice Bogdana.

Informer

Slovan sa prve pozicije dočekuje narednog rivala u Evropi, francuski Lil, a i u prvenstvu Slovačke beleži dobre rezultate i trenutno je četvrti, ali s mečom manje od tri kluba ispred sebe.