Autor: Informer.rs

06.10.2023.

14:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Protiv Partizana smo brutalno pokradeni! Superligaš zagrmeo zbog suđenja!

Surduličani smatraju da su bodovno oštećeni u četiri od do sada devet odigranih utakmica, a kako bi to dokazali napravili su čak i kompilaciju grešaka koje su prema njihovom mišljenju pravili arbitri.

Utakmice koje su za ljude iz Radnika sporne su one protiv Mladosti, Čukaričkog, Javora i Partizana.

Oni smatraju da su na utakmicama protiv Mladosti i Čukaričkog oštećeni, a protiv Partizana i Javora "brutalno pokradeni".

Navode iz kluba da su na mečevima protiv Partizana i Javora u glavnim ulogama bili arbitri Pavle Tomić i Dejan Trifković, koji su se smenjivali na terenu i VAR sobi.

Samtraju da je pokazana najočiglednija namera glavnog sudije Trifkovića da odmogne ekipi protiv Partizana, prvo da pobedi a onda i da ostane neporažena.

"Sudija Trifković zaslužio je za sve ono što je pokazao na stadionu Partizana nagradu “Oskar” za najskandaloznije suđenje u poslednjih nekoliko godina. Nije pokazao direktan crveni karton fudbaleru Partizana zbog udaraca laktom u lice našeg igrača koji je posle te situacije zbog povrede morao da napusti teren. Potom je poklonio jedanesterac za izjednačenje Partizanu a u dubokoj sudijskoj nadoknadi umesto faula nad našim igračem dosudio jedanesterac za domaći tim. Svi na stadionu i u TV prenosu mogli su da vide jedan od najsramnije dosuđenih kaznenih udaraca u poslednjih nekoliko godina. Za faul nad našim igračem od strane igrača Partizana, sudija Trifković je našem igraču nad kojim je načinjen prekršaj dodelio direktan crveni karton! Tendenciozno suđenje u korist protivničke ekipe videli smo i na prvenstvenoj utakmici protiv FK Javor, koju je naš tim igrao kao domaćin 01.10.2023 u Surdulici" - navodi se između ostalog u saopštenju. 

Surduličani su nakon devet kola na 12. mestu sa samo jednom pobedom. Njih očekuje u petak duel na Novom Beogradu protiv IMT-a (16.30).