Autor: Informer.rs

08.10.2023.

06:40

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Sport

Neviđena scena! Golman Osasune odbranio penal, pa se izvinjavao navijačima Reala! (VIDEO)

Real nije imao puno problema s gostima iz Pamplone. Dva gola postigao je neverovatni Džud Belingem, po jedan Vinisijus Žunior i Žoselu, koji je u 84. minutu imao tako dobru šansu da poveća svoj golgeterski učinak.

Međutim, njegove namere pročitao je golman Osasune Serhio Erera. Nakon uspešne odbrane, 30-godišnjak je eksplodirao od veselja i euforije, pa je loptu poslao direktno u jednu od tribina "Santjago Bernabeua".

Reakcija publike nije izostala, skandirali su mu: "Glupane, glupane". Potom im je podrugljivo mahnuo, ali na kraju krajeva, navijači su ti koji odlaze zadovoljni kući, a golman može da bude srećan što je primio "samo" četiri gola.

Golman Osasune je uspeo da prepozna grešku koju je napravio i nedugo nakon penala zatražio je oproštaj sa tribina "Santjago Bernabeua". Trener Asate je poručio da je Erera vrlo emotivan igrač i da ovaj gest nema nikakve veze s rezultatom utakmice.

Serhio Erera smatra se specijalistom za odbrane udaraca sa bele tačke, a interesantno da je u karijeri odbranio tri penala u duelima protiv Reala.