Autor: Informer.rs

08.10.2023.

06:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

Gol Joveljića u katastrofi Galaksija, kraj za Mesijev Inter (VIDEO)

Galaksiju baš ne ide u poslednje vreme, bio je ovo četvrti meč bez pobede, a drugi poraz u nizu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde zatresao je mrežu u 82. minutu i postavio konačan rezultat. Slava uteha za ekipu iz Los Anđelesa. Posle kornera se Joveljić našao na daljoj stativi i sjajnom reakcijom smestio loptu u mrežu.

Los Anđeles dugo neće moći da zaboravi Temua Pukija, koji je postigao čak četiri pogotka. Nije Galaksi imao rešenje za raspoloženog igrača Minesote. Rešetao je kako je hteo i stigao,  bio je strelac u 45, 60, 67. i 76. minutu. Seriju golova otvorio je Hasani Dotson posle pola sata igre, Tajler Bojd doneo je izjednačenje, a onda je usleduila kanonada Pukija. 

Inter Majami je posle poraza od Sinsinatija kod kuće (0:1) eliminisan iz dalje trke za doigravanje. Pobedu gostima doneo je Mesijev sunarodnik Alvaro Bareal u 78. minutu. Lionel Mesi je meč počeo sa klupe, ušao je početkom drugog poluvremena, ali nije uspeo da spasi svoj tim.

Klub iz Majamija posle utakmice 21. oktobra protiv Šarlota kod kuće neće igrati više nijedan takmičarski meč sve do kraja februara, pa se pominje da bi Mesi mogao da se vrati u Evropi, da dođe na pozajmicu u Barselonu, mada ove informacije treba uzeti sa velikom dozom opreza, jer se radi o speklulacijama američkih medija.