Autor: Informer.rs

09.10.2023.

10:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Kakav udarac za Srbiju! Piksi ostao bez Vlahovića!

Udarna igla Juventusa i naše selekcije po svemu sudeći neće igrati ključne utakmice reprezentacije Srbije sa Mađarskom (14. oktobar) i Crnom Gorom (17. oktobar).

Kako prenosi “La Gazeta delo Sport”, fudbaler "stare dame" ponovo ima problem sa povredom, a navodno je ovog puta reč o bolovima u predelu leđa, a ne sa aduktorom, koji ga je mučio i uoči Svetskog prvenstva u Kataru, pa je u Seriji A već propustio nekoliko utakmica kako bi sanirao povredu.

Italijanski mediji prenose da će ostati u Torinu kako bi nastavio oporavak od povrede, a moguće je da dođe u Beograd samo kao podrška saigračima.

Izabranici Dragana Stojkovića, koji će se naciji obratiti tačno u podne, igraju dva klučna meča za plasman na Evropsko prvenstvo na kom „orlovi“ nisu učestvovali više od dve decenije, a poslednji put su igrali 2000. u Holandiji i Belgiji.

Na spisku za ovaj reprezentativni izazov nema ni fudbalera Milana Luke Jovića, što znači da selektor Stojković sada u napadu ima samo dve opcije, Aleksandra Mitrovića iz Al Hilala i Petra Ratkova iz Salcburga.