Autor: Informer.rs

10.10.2023.

13:01

Foto: printscreen

Sport

Da li znate ko je ovaj čovek? Pojavio se hit snimak! (VIDEO)

Da vam nismo rekli da se radi o Gvardioli sigurno ga ne biste prepoznali. Prošle su tri decenije, tada je imao crnu gustu kosu i igrao je za Barselonu.

Snimak je oduševio Gvardioline fanove na društvenim mrežama. Nećete ga često videti u ovom izdanju, kako šeta modnom pistom, a sudeći po njegovima reakcijama ni tada nije uživao. 

Deluje da mu je baš dosadno i da jedva čeka da ode:  "Da li su ga pod pretnjom pištoljem terali da šeta na pisti", našalio se jedan čovek na Tviteru. Mada, izgleda kao da bi on nekoga da ubije!

Informer

Informer

Ovako Gvardiola danas izleda.

Informer

Pep je igračku karijeru završio 2006. godine u meksičkom klubu Dorados. Naredne godine je počeo trenersku karijeru, vodio je Barselonu, Bajern, a od 2016. je na klupi Mančester sitija. Kao igrač je 1992. sa Barselonom osvojio Kup evropskih šampiona, a ima po jedan pehar iz Kupa pobednika kupova i Superkupa Evrope. Sa Španijom je osvojio olimpijsko zlato u Barseloni 1992. godine. Kao trener Barselone je osvojio  Ligu šampiona 2009. i 2011. godine, a sa Sitijem je prošle sezone postao prvak Evrope.