Autor: Informer.rs

10.10.2023.

15:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Novi peh! "Orlovi" sve slabiji, povređen još jedan igrač!

Utakmica u Budimpešti protiv Mađarske u subotu (20.45, RTS 1) verovatno je i ključna za srpske fudbalere i plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine, a selektor Dragan Stojković ima sve manje opcija za tim!

Nova povreda sigurno remeti Piksijeve planove, pogotovo ako se uzme u obzir da se Ristić po prelasku iz Benfike u Seltu ovog leta vratio u formu i postao standardan u svom klubu.

Iskusni levi bek neće igrati ni 17. oktobra protiv Crne Gore u Beogradu.

- U poslednjim minutima utakmice, koju je Ristić odigrao za svoj klub u nedelju, pri nezgodnom pokretu osetio je bol sa unutrašnje strane kolena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu posle čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta, usled čega će morati da prođe kroz proces oporavka. On će trajati najmanje od sedam do deset dana - rekao je doktor naše reprezentacije Dejan Aleksandrić.

Informer

 

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde danas je napustio "Sportski centar FSS" u Staroj Pazovi i pozdravio se sa selektorom, stručnim štabom i saigračima, kojima je poželeo sve najbolje i maksimalan uspeh u narednim mečevima.

Podsetimo, pre Ristića zbog povrede je otpao i Vlahović. Centarfor Juventusa ima bolove u predelu leđa i trenutno je na terapijama, kako bi se oporavio za nastavak sezone.

Od klasičnih napadača selektor sada na raspolaganju ima najboljeg strelca u istoriji državnog tima Aleksandra Mitrovića, kao i debitanta Petra Ratkova.