Autor: Informer.rs

11.10.2023.

07:00

Foto: EPA Images

Sport

Bivši fudbaler Zvezde iskren: Još sam daleko od Mirka Vučinića

Bivši fudbaler Crvene zvezde bez ikakve pompe stigao je ovog leta u klub sa juga Italije posle dve sezone provedene u Dunajskoj Sredi.

Krstović se brzo adaptirao u Lećeu i prijatno iznenadio svojim partijama, pošto je na sedam odigranih utakmica u Seriji A postigao čak četiri pogotka. 

Mladi Crnogorac priznaje da ni sam nije verovao da će fantastično početi sezonu na Apeninima. 

- Iskreno… Nisam! Ko je mogao da očekuje da se tako brzo adaptiram i da odmah uzmem veliku ulogu u timu. I za mene je sve to iznenađenje. Mene golovi čine srećnim! Iskreno vam pričam. Celu utakmicu se borim da zatresem mrežu. A, onda je osećaj neopisiv. Najlepši - rekao je Krstović u razgovoru za “Kurir“.

Informer

Nikola Krstović protiv fudbalera Srbije

Navijači Lećea su odmah Krstovića uporedili sa legendarnim zemljakom Mirkom Vučinićem, čije ime je zlatnim slovima upisano u istoriji kluba sa "štikle" . 

- Meni je drago da me porede sa velikom fudbalskom ikonom kakva je Mirko Vučinić. Ali, daleko sam ja od njega. Imam još mnogo znoja, treninga i utakmica da odradim, kako bih mu se samo približio. Devetka je moj broj! Kada sam došao u klub svi su želeli da ga uzmem i nasledim od Mirka. Tako sam i uradio - otkrio je mladi napadač.

Reprezentacija Crne Gore u okviru 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće 17. oktobra protiv selekcije Srbije u Beogradu, a mladi fudbaler očekuje dobar meč na "Marakani". 

- Biće to dobra i jaka utakmica. Hajde da odgovorim onako diplomatski. Neka bolji pobedi - jasan je Krstović.