Autor: Informer.rs

11.10.2023.

11:05

Foto: profimedia

Sport

Hrvati u transu zbog Srbina! Vlahović jednim potezom oduševio komšije

Legende Juventusa su se okupile, pa su zajedno proslavili 100 godina od ulaska porodice Anjeli u klub. Ceremonija je završena prijateljskom utakmicom u kojoj su igrali Zinedin Zidan, Alesandro Del Piero, Edgar Davids, Mario Mandžukić...

Revijalnoj utakmcu koju je Mandžukićeva ekipa izgubila 9:6, prisustvovali su i aktualni igrači kluba. Među njima je bio i srpski napadač Dušan Vlahović. Uhvatile su ga kamere u trenutku kada je spiker najavio Mandžukića. Vlahović je podigao ruke u zrak i aplaudirao, što nije promaklo medijima u Hrvatskoj, pa su oduševljeni potezom Srbina. 

Mandžukić je bio Juventusov igrač od 2015. do 2019. godine. S torinskim klubom osvojio je osam trofeja, četiri titule u Italiji, a igrao je i finale Lige šampiona. Na 162 utakmice postigao je  44 i asistirao za 18 golova.

Vlahović je danas idol navijačima Juventusa, ali i on ima svoje heroje. Prišao je Srbin Zidanu i  zamolio ga za fotografiju, kao i legendarnog Del Pijera. 

Da podsetimo, zbog povrede srpski napadač će propustiće kvalifikacione mečeve nacionalnim timom za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske i Crne Gore.