Autor: Informer.rs

13.10.2023.

11:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok! Mađari tvrde: Povređen još jedan fudbaler Srbije?

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na sutrašnjoj utakmici, ako je verovati mađarskim medijima, neće moći da računa ni na pouzdanog defanzivca Miloša Veljkovića! Kako prenosi najčitaniji mađarski sportski portal "Nemzetisport", štoper Verdera iz Bremena trenirao je smanjenim intenzitetom na sinoćnjem treningu, pa zbog toga najverovatnije neće biti u sastavu na sutrašnjem meču u Budimpešti.

Informer

Ovaj sajt ne navodi o kakvoj se povredi zapravo radi, ali prilično čvrsto uverava da nekadašnji mladi reprezentativac neće biti na raspolaganju Stojkoviću.

"Defanzivac Verdera Miloš Veljković u četvrtak je trenirao na treningu, ali smanjenim intenzitetom. Minimalne su šanse da u subotu nastupi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. On nije prvi koji će propustiti subotnji meč zbog povrede. Pre njega otpali su Dušan Vlahović i Mihailo Ristić", navodi "Nemzetisport"

To je još jedna nevolja za selektora našeg nacionalnog tima, pošto od ranije ne može da računa na Dušana Vlahovića, ali i na Mihaila Ristića, koji je otpao sa spiska u toku ove sedmice. Srbija sutra (20.45, RTS 1) igra jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš nacionalni tim u Beogradu je izgubio od Mađara, pa će sutra u Budimpešti, pred 65.000 gledalaca, pokušati da se revanšira.