Autor: Informer.rs

14.10.2023.

14:38

Foto: Instagram

Sport

Pukla bruka! Nejmar i ekipa orgijali u hotelu

Novinar Mateus Baldi otkriva da su trojica reprezentativaca "karioka" Nejmar, Vinisijus Žunior i Rišarlison orgijali veče posle utakmice sa Venecuelom u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. i da ih je bilo baš briga zbog šokantnog remija 1:1. Koliko su navijači Brazila teško podneli razočaravajuću partiju najbolje se videlo po završetku meča, kad je, između ostalog, Nejmara u glavu pogodila jedna kesa sa kokicama.


Nejmar je, prema Baldijevim navodima, noć proveo sa Rebekom Ribeiro! Reč je o mladoj influenserki koja je tek na početku karijere. Inače, fudbaler Al Ahlija i saigrač naših reprezentativaca Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića, u vezi je sa Brunom Bjankardi koja mu je nedavno rodila ćerkicu Mavi. 

 


"Nakon utakmice sa Venecuelom, naš nestašni dečak Nej je odlučio da napravi žurku u luksuznom hotelu u Kujabi. Neke devojke su pozvane da prisustvuju, ali po starom pravilu da se mobilni telefoni skupljaju na ulazu, isključuju i ostave zaključani", prenose mediji.

Informer


Rebeka je burno reagovala kad je priča o orgijanju otišla u javnost, pa je najavila da će tužiti sve koji budu preneli informaciju, a onda je na instagramu objavila fotografiju sa Nejmarom kojeg je nazvala - bratom!


"Još jedan običan dan sa mojim bratom", napisala je Rebeka.


Baldi je otkrio i s kim su ostale zvezde brazilske reprezentacije provele noć.


"U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopes. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisija Sogiro videli juče ujutro kako odlazi iz hotela u kome je odseo brazilski tim", navodi poznati novinar.

Informer

 


Leticija Sogiro (na slici iznad) i Rita Lopes nisu se oglasile ovim povodom.
 

Informer

Lopesova je manekenka koju su i ranije dovodili u vezu s nekim brazilskim fudbalerima.