Autor: Informer.rs

15.10.2023.

11:00

Foto: printscreen Twitter

Sport

Dečko, šta je s mozgom? Fudbaler se smeje tokom minuta ćutanja (VIDEO)

Minut ćutanja bio je posvećen žrtvama napada u školi u Arasu, u severnom delu Francuske, ali i svim žrtvama sukoba između Izraela i Gaze. U napadu u Francuskoj je jedan nastavnik ubijen,  dok je zaposleni u školi zadobio teške povrede. Takođe, hiljade Izraelaca i Palestinaca tokom minulih osam dana izgubilo je živote nakon što su teroristi Hamasa napali Izraelce. 

Javnost u Francuskoj je besna na fudbalera jer mu je u jednom momentu tokom odavanja počasti nešto bilo smešno, pa se nasmejao.  Njegovo ponašanje Francuzi smatraju sramotnim.

Pogledajte reakciju fudbalera.


"Nije nam potreban ovakav lakrdijaš u timu", "Sramota. Očekujemo iskreno izvinjenje", "Treba ga izbaciti iz reprezentacije, da je njegov otac ubijen, da li bi se smejao?", samo su neki od komentara Francuza na sruštvenim mrežama. 

Todibo je ponikao u Tuluzu, a kasnije je igrao za Barselonu, Šalke, Benfiku i sada Nicu. Ove sezone je odigrao sedam utakmica u Ligi 1 i zabeležio je jednu asistenciju. Debitovao za francusku reprezentaciju u porazu od Nemačke rezultatom 2:1 u septembru ove godine.

Bonus video