Autor: Informer.rs

15.10.2023.

12:12

Foto: EPA

Sport

Haos u Bosni zbog Ronalda! Policija sve pretresa, a kakvi su zahtevi slavnog Portugalca?

Portugalci će danas sleteti u Bosnu gde u ponedeljak od 20.45 igraju protiv ekipe srpskog trenera Sava Miloševića u osmom kolu.

Kako prenosi klix.ba, hotel Zenica, u kom će odsesti, biće potpuno zatvoren za javnost.

"Portugalska reprezentacija rezervisala je ceo hotel samo za sebe želeći potpuni mir i koncentraciju pred meč. Policija je pregledala sve sobe u kojima će boraviti i one su zapečaćene do njihovog dolaska", piše bosanskohercegovački portal.

Delegacija Portugala trebalo bi da sleti u 14.05 na aerodrom u Sarajevu iz Porta, a jake mere obezbeđenja biće prisutne od starta.

"Ronaldo sa sobom vodi privatno bezbeđenje, a ispred i u hotelu će biti angažovano i dodatno policijsko osiguranje, više od 50 službenika, kao i dodatno obezbeđenje. Parking je zatvoren za javnost kao i hotel", dodaju tamošnji novinari.

Portugalci su pre 12 godina boravili u istom hotelu, a na petom spratu soba 507 nosi ime Kristijano Ronaldo, jer je tu boravio poslednji put.

Sada će ponovo tu spavati, a ona se ne ističe previše u odnosu na sobe drugih reprezentativaca Portugala. Standardni krevet, radni sto i fotelje, toalet sa kadom te pogled prema atletskom stadionu Kamberovića polje.

Ronaldo nije imao nikakve posebne zahteve, dok je prošli put tražio samo supu od povrća i veće količine leda.

Portugal je već obezbedio plasman na EURO, dok BiH ima šanse za baraž kao trenutno četvrta u grupi sa devet bodova.