Autor: Informer.rs

16.10.2023.

17:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

Perverzija! Rašford slupao mašinu od 800.000 evra pa kupio luksuzni kombi sa bračnim krevetom, televizorom... (FOTO)

Pre dvadesetak dana Markus Rašford slupao je svoj Rols Rojs težak 800.000 evra. Budući da će troškovi popravke biti skupi napadač Mančester junajteda rešio je da se "hladi" od vožnje dok mu automobil ponovo ne bude u voznom stanju pa je za lične potrebe angažovao šofera i kupio kombi.

Imajući u vidu kakvim se kombijem kreću sportski kolektivi širom Srbije, mnogima je u glavi neka ekomoničnija varijanta, ali ne i Markusu Rašfordu. Napadač Mančester junajteda odabrao je luksuzan kombi marke Mercedes koji košta 300.000 evra i prava je kuća na točkovima. 

Četiri sedišta mogu da se tranformišu u bračni krevet, čitav enterijen presvučen je kožom, a tu je i televizor od 40 inča. Ako ste mislili da je tu kraj, varate se... Efekat zvezdanog neba je na plafonu, ugradni frižider, aparat za kafu, električne zavese, jedina dilema vodi se oko toga da li njegov kombi ima ugrađen toalet budući da je na određenim modelima i to u sklopu paketa. 

Engleski reprezentativac svoj luksuzni kombi koristi samo kao prevozno sredstvo od kuće do treninga. 

Nedavno su britanski mediji pisali o njegovoj luksuznoj kolekciji automobila nakon što je Rašford kupio Rols Rojs vredan 560.000 evra. Zanimljivo, on je jedan od 56 vlasnika širom sveta budući da je prozivedeno samo toliko medela. 

Tu su još i Meklaren 765 koji košta 280.000 evra, kao i Lamburdžini Urus težak 350.000 evra. Verovatno je i to samo delić do kog su tamošnji mediji stigli, a da kolekcija broji daleko više automobila. Logično, budući da Rašrford na nedeljnom nivou zarađuje milione...