Autor: Informer.rs

17.10.2023.

10:31

Foto: Epa /profimedia

Sport

Kuva se transfer! Vlahović dovodi još jednog Srbina u Juve!

Sjajne partije u Seriji A koje je mladi ofanzivni vezista nastavio da pruža u dresu Udinezea i ove sezone nisu prošle nezapaženo u taboru "stare dame".

Letos je Samardžić bio na pragu Intera, transfer je praktično bio dogovoren, čekali su se samo lekarski pregled i potpis ugovora, ali je onda sve propalo u poslednji čas, zbog sukoba na relaciji između njegovog oca i menadžera. Ranije je i Napoli bio ozbiljno zainteresovan, a sada se najveće šanse za dovođenje momka rođenog u Berlinu daju Juventusu.

Informer

 

Poznati italijanski novinar, Nikolo Skora, navodi da je glavni čovek za vezu u ovom poslu još jedan srpski fudbaler - Dušan Vlahović (23). Golgeter crno-belih je u odličnim odnosima sa Lazarom, sa kojim je od skoro postao i saigrač u državnom timu.

Pored njega, nekadašnji mladi reprezentativac Nemačke je dobar prijatelj i sa Turčinom Kenanom Jildizom (18), pa se i od njega očekuje da uskoči i pomogne ukoliko bude potrebe za tim.

Sportski direktor velikana iz Torina, Kristijano Đuntoli, želeo je Samardžića i dok je obavljao istu funkciju u Napoliju. Izuzetno ceni njegove kvalitete i smatra da bi bio veliko pojačanje. Takođe, plata koju naš reprezentativac prima u Udinama iznosi samo 425.000 evra, a Juve je spreman da mu ponudi trostruko veći iznos.