Autor: Informer.rs

18.10.2023.

06:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Tadić "udario" na Piksija! Rekao sam mu da malo bolje pogleda kompilacije mojih golova! (VIDEO)

- Najbitnije je da smo pobedili, imam samo jednu zamerku, na kraju kad je bilo "Pukni zoro" moralo je to jače, da zagrmi, pa smo se zezali, da sledeći put to mora da se pojača malo, da se zagreje. 

Prokomentarisao je lider srpske ekipe i novinarsku konstataciju da se bez njega i Mitrovića ovaj tim ne može zamisliti:

- To je jasno, ali pohvalio bih ceo tim, dobro su nam namestili situacije, i kod drugog gola, lepo Sergej meni ja Mitru, i kod trećeg... Sve je bio plod timskog duha, tako treba, ekipa je pokazala da ima glavu, rep i onu stvar, tako treba - rekao je u miks zoni Tadić.

O glavnoj snazi ovog tima rekao je:

- Pokazala je utakmica da ova ekipa ima zajedništvo nije lako igrati kad imaš nož pod grlom. Crna Gora je izjednačila, imala 45 minuta da izdrži, mi smo morali, ali smo i dalje bili smireni. To mi se sviđa, trebalo je da se ispričamo jedni sa drugima, da bude mirna glava ostalo će doći, tako je i bilo. 

Odgovorio je Tadić i kako se dogodilo da ostane "zadnji" kod izjednačujuećeg gola Jovetića:

- Realno to ne sme da se dsi, naivno primili gol, trebalo da vratimo loptu golmanu, pa da je prihvate defanzivci, došli smo u tu situaciju. Otišao sam u desno pa ako pogodi, eto, pogodio je. Mister je rekao da je tako trebalo, da sam dobro reagovao.

Otkrio je i razgovor njega i sedlektora posle meča:

- Desnom ne promašujem, spakujem u malu mrežu, Mister Stojković mi je rekao "Nek si ga ti dao desnom", e pa mora da pogleda malo bolje kompilacije mojih golova, Mitar mi je predivno gurnuo - posle čega se nasmejao zajedno sa novinarima.