Autor: Informer.rs

23.10.2023.

08:59

Foto: printscreen Twitter

Sport

Nisu verovali svojim očima šta vide! Pojavio se Adolf Hitler (FOTO)

Domaćin je napravio haos jer je na semaforu postavio lik nacističkog diktatora Adolfa Hitlera. Navijači su bili u neverici, nisu mogli da veruju u šta gledaju, kada su videli Hitlerov lik.

Mediji prenose da se radi o kvizu kojim se navijači zabavljaju pre utakmice. Jedno od pitanja je bilo u kojoj zemlji je rođen Adolf Hitler, a kada je Austrija prikazana kao odgovor pojavio se njegov portret.

Posle ovog skandala odgovorna lica su suspendovana, a iz kluba su najavili da više neće sarađivati sa provajderom koji je bio zadužen za plasiranje sadržaja.

- Svesni smo da je sadržajh koji je prikazan na semaforu pre početka utakmice bio neprimeren. Iskreno nam je žao zbog incidenta jer on ne predstavlja vrednosti našeg kluba i univerziteta -  poručio je direktor kluba Met Larson i dodao da će klub od sada biti rigorozne provere svakog sadržaja pre nego što bude pušten u javnost.

Inače, ovo nije sve, klub je ubedljivo poražen 49:0 i sada nakon sedam utakmica ima dve pobede i pet poraza, dok  Mičigen Volverinsi imaju skor 8:0.